מפשילים שרוולים ונכנסים למטבח: 5 טיפים להכנת קינוחי כוסות שכולם יזכרו

אחד מהקינוחים האהובים ביותר הוא ללא ספק קינוח כוסות שמתאים להגשה גם לאירועים קטנים ובוודאי לאירועים גדולים. אם אתם עתידים לארח בקרוב חברים ובני משפחה ומתכננים להכין קינוח, הגעתם בדיוק למקום הנכון. במדריך זה נציג בפניכם חמישה טיפים להכנה של קינוח כוסות שכל האורחים שלכם יזכרו, וזאת בשל שימת דגש על טכניקות ייחודיות שיהפכו את הקינוח שלכם לכוכב האירוע. אז קדימה, בואו נפשיל שרוולים ונצא לדרך!

רכישה של כוסות מעוצבות

צורת ההגשה משפיעה באופן משמעותי על היכולת שלכם להוביל ליצירה של קינוח כוסות שכולם יזכרו. על כן, רכישה של כלי להכנת הקינוח באתר של מתוקים מאפשר לשדרג את ההגשה ואף להפוך את הקינוח לאלמנט מעוצב שמצטלם נהדר לרשתות החברתיות. באתר פינוקים תוכלו לבצע רכישה של מגוון כוסות מעוצבות במחירים נגישים ועם משלוח מהיר עד לבית, כל זאת מתוך מטרה להפוך את קינוח הכוס לאלמנט יפהפייה וגורף מחמאות.

יצירת שכבות אלכסוניות

דרך מצוינת לשדרג את הקינוח יכולה להתבצע באמצעות יצירה של שכבות בצורה של אלכסון, כל זאת דרך שימוש בממרחים אהובים כמו למשל ממרח שוקולד, ממרח לוטוס ועוד. במדריך הבא תמצאו טיפים ליצירה של קינוח אלכסוני במינימום מאמץ ובמקסימום תוצאה גם מבחינת הנראות אבל לא פחות מכך, מבחינת הטעם. בטכניקה הזו משתמשים גם אופים מקצועיים וגם חובבים, ועל כן גם אם אין לכם ניסיון קודם, באמצעות מספר ניסיונות ניתן להוביל ליצירה של קינוח מרשים הכולל גם שילוב של שכבות בצורה של אלכסון.

 

 

שילוב של פרחים אכילים

אחד מהטרנדים החמים של עולם האפייה כולל שימוש בפרחים אכילים, לטובת יצירה של אלמנט דקורטיבי אותו ניתן להציב בשכבה העליונה של הכוס. כיום ניתן לבצע רכישה של פרחים אכילים בעלות כספית נוחה ועם התאמה מדויקת לסוג הקינוח שאותו אתם מעוניינים להכין, כאשר ברחבי הרשת ניתן לצפות במדריכים אשר מסבירים שלב אחר שלב כיצד לעצב את הקינוח בתוך הכוס ואיך לשלב את הפרח כך שהוא יבלוט וישתלב בצורה יפהפייה בקינוח שלכם.

הכנת קראמבל

הכנה של קראמבל מהווה דרך קלה ופשוטה לשדרג כל קינוח, בוודאי כאשר מדובר בקינוח בתוך כוסות. קראמבל הוא למעשה פירורי בצק פריכים שמקפיצים את הטעם והופכים את הקינוח לא רק לטעים אלא גם לאסתטי ויפה לעין. ברשת תמצאו מתכונים שילמדו אתכם כיצד להכין את הקרמבל צעד אחר צעד, ובהתאם לכך לשלב אותו בקינוח באופן שמקפיץ את הטעמים, באופן קל ובמינימום של מאמץ.

פירות לקישוט

במקום להשתמש בסוכריות לקישוט, אפשר בהחלט לחתוך פירות בצורות מיוחדות ולשלב אותם בשכבות של הכוס מתוך מטרה להקפיץ את הטעמים ולהפוך את הקינוח לא רק למרשים מבחינת הנראות אלא גם בריאותי. העדיפו לבחור בפירות טריים וכן לשלב אותם בכל שכבה כולל השכבה העליונה, כל זאת מתוך מטרה להוביל ליצירה של קינוח מרשים. בנוסף, מומלץ לבחור בפירות עם סיבים תזונתיים כמו גם מינרלים וויטמנים וכן להפחית בצריכה של פירות עם ריכוז גבוה של סוכר, מתוך מטרה להימנע ממצב שבו אתם מגדילים את סך הקלוריות של הקינוח.

לסיכום

באמצעות הטיפים אותם הצגנו לכם כאן בסקירה, גם אתם תוכלו להוביל ליצירה של קינוח כוסות מרשים בעבור אירוח של מספר מצומצם של אורחים או אירוח של עשרות אורחים.  רכישה מראש של חומרי הגלם וכן לבצע את הטכניקה מראש, כל זאת מתוך מטרה להגיע מוכנים וכן לשמור על הקינוח בהקפאה, כחלק מאירוח מושלם ומוקפד שלוקח בחשבון את הקינוח כחלק בלתי נפרד מהאירוח.